×

Warning

JFTP: :connect: Could not connect to host ' 127.0.0.1 ' on port ' 21 '. Socket error number: 111 and error message: Connection refused
JFTP: :_putCmd: Not connected to the control port.
JFTP: :mkdir: Bad response. Server response: [Expected: 257]. Path sent: /httpdocs/cache/widgetkit
JFTP: :chmod: Bad response. Server response: [Expected: 250]. Path sent: /httpdocs/cache/widgetkit. Mode sent: 755
 
 

..Route en parkeren

   
 

Elk jaar trekt dit evenement vele bezoekers, van mensen uit de buurt die graag de sfeer komen opsnuiven tot echte liefhebbers van het klassiek ijzer. Er is dan ook voor ieders wat wils. Buiten de verkoop en demonstraties van oude brommers, motoren, scooters, oldtimers en onderdelen, zijn er ook tal van gezellige drank- en eetstandjes, een dj die zorgt voor de sfeermuziek, springkasteel voor de kleinste,... Dus zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen! U bent van harte welkom. 
 
Dit jaar vindt de beurs plaats op een nieuwe, grotere locatie in het nabij Hamont ( B ) gelegen Budel ( NL ), nl. op het Feestterrein op de Poelderstraat te Budel (NL). De route wordt reeds vanaf de snelweg aangegeven en ter plaatse zullen de parkeerplaatsen ook goed worden aangegeven (kostprijs: € 1,00). De organisatie is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen en/of schade! 

 
  

 

..Plattegrond

    
 

U KAN OOK AAN DE ZIJKANT VAN DE OPENBARE WEG IN DE RIJRICHTING MEE PARKEREN, VERBODEN OP HET VOET- EN/OF FIETSPAD TE PARKEREN !!!

   
 

   

  

Home
Route
Contact
Vorige edities
Informatie
Standhouders
Verslaggeving
Foto's
 
 
Affiche Oldtimerbeurs
Facebook
Route en parkeren