..NIEUWE ORGANISATIE

   
 

De altijd druk bezochte Oldtimerbeurs te Hamont gaat ook in 2019 weer door en wel op zondag 14 april. Vanwege het grote succes en de doorgemaakte explosieve groei vindt de beurs plaats op een nieuwe, grotere locatie in het nabij Hamont ( B ) gelegen Budel ( NL ).

De voorbereidingen zijn in volle gang. Een nieuwe organisatie, geleid door Jos en Joey Saes heeft ondertussen het stokje overgenomen van de familie Slegers.

Nieuwe locatie
Vanwege de nieuwe locatie zal de beurs verder gaan onder de nieuwe naam 'Oldtimerbeurs van bromfietsen, motoren, scooters en onderdelen Hamont/Budel'.

Daarbij zal het op dezelfde voet doorgaan op het Feestterrein op de Poelderstraat te Budel (NL),slechts 2 km van oude locatie!

De familie Slegers danken allen voor de mooie samenwerking en de nieuwe organisatie heet alle trouwe bezoekers alvast van harte welkom op zondag 14 april 2019 van 9.30 tot 17.00 uur op de 14de Oldtimerbeurs van bromfietsen, motoren, scooters en onderdelen Hamont/Budel.

Standhouders kunnen zich vanaf nu aanmelden bij Joey Saes via +31 637 282 055 of Jos Saes + 31 653 234 010, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

  

 
 

..Welkom op onze website

   
 

Wat was het weer een prachtige editie! Weer duizenden liefhebbers zakten af naar Hamont. Bekijk hier alle foto's van afgelopen editie! Lees hier het verslag van deze beurs.

  

Op zondag 14 april 2019 is het weer zover. Voor de 14de keer zal de internationale oldtimerbeurs Hamont (B) / Budel (NL) weer plaatsvinden, dit maal in het nabij Hamont ( B ) gelegen Budel ( NL ). Dit jaar zal de beurs doorgaan op 14 april 2019. Deze editie zal doorgaan op het Feestterrein op de Poelderstraat te Budel (NL), slechts 2 km van de oude locatie. De route zal duidelijk vanaf de snelweg met borden aangegeven staan. U vindt er zoals de voorgaande jaren weer veel oude en nieuwe/repro onderdelen en natuurlijk het aanbod oude brommers, scooters en motoren, variërend van zware restauratieprojecten tot machines die in en museum zouden kunnen staan (en daar soms ook terecht komen).

  
    


De OLDTIMERBEURS Hamont (B) / Budel (NL) is sinds jaren de gezelligste ontmoetingsplaats voor liefhebbers; je ontmoet er je oude maten en maakt er nieuwe kennissen. Zelfs als je niets nodig hebt, kan je er makkelijk een dag doorbrengen. De dj zorgt weer voor de sfeermuziek van toen. Er zijn weer tal van heerlijke eet- en drankstands aanwezig. Ook aan de kinderen wordt weer gedacht: terwijl u lekker rustig rondsnuffelt tussen het oude ijzer, kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen,...... en nog veel meer. Dus zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen! U bent van harte welkom.


Entree: € 6,00 (tot 14 jaar gratis)
 
Parkeren: Er zijn parkeerplaatsen voorzien, deze worden vanaf de snelweg duidelijk met wegwijzers aangegeven (kostprijs: € 1,00).
   

Openingsuren beurs: 09.30 u - 17.00 u

 

  

 

..Nieuwsberichten

 

 

29-01-2019 

Vanaf nu kunnen standhouders zich inschrijven voor editie 2019!

 

29-01-2019

De datum van de 14de editie is bekend! Op zondag 14 april 2019 zijn jullie weer van harte welkom!

   

  

Home
Route
Contact
Vorige edities
Informatie
Standhouders
Verslaggeving
Foto's
 
 
Affiche Oldtimerbeurs
Facebook
Route en parkeren